Pompa uji zhytese per kopesht 400W.Hmax 6m Q= : 9m3/h

Kodi: 41147Pompa zhytese uji 400W.Pompe zhytese me nje rendiment te larte dhe mjaft ekonomike,e lehte per tu zhvendosur.Nese ju vendosni ta staciononi mjafton te kete energji,pasi pompa eshte e pajisur me nje galexhan elektrik I cili do ta aktivizoje (ose stakoje),ne rast ngritje ose renie te nivelit te ujit.

 • Tipi : Pompe uji zhytese per kopesht 400W
 • Fuqia : 400W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 0.53
 • Diametri hyrje,dalje : 25-32mm
 • Lartësia maksimale (m) : 6
 • Thithja max : 6
 • Prurja max : 9
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Plastike
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 35
 • Klasi i izolacionit : 155
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust