Pompa uji JET, për kopësht 600W, 1"x1", Qmax=60 l/ min, Hmax= 35 m

Kodi: 41152Pompa uji JET kopësht, 600W. Pompë uji automatike, me perfomancë të lartë, e pajisur me veshje plastike me dorezë duke e bërë lehtësisht të transportueshme. Këshillohet për përdorim familjar, është e pajisur me kohëmatës dixhital dhe mundësi programimi për fuksionimin sipas dëshirës pa qënë e nevojshme prania juaj.

 • Tipi : Pompe uji zhytese per kopesht
 • Fuqia : 600W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 0.8
 • Diametri hyrje,dalje : 1”
 • Lartësia maksimale (m) : 35
 • Thithja max : 8
 • Prurja max : 3.6
 • Klasi i mbrojtjes : IP44
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Plastike
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 35
 • Klasi i izolacionit : 130
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust