Pompa uji JET, për kopësht, 800W, 1"x1", Qmax= 60 Lt/ min, Hmax= 40 m

Kodi: 41153Pompa uji JET kopësht, 800W. Pompë uji automatike, me perfomancë të lartë, e pajisur me veshje plastike me dorezë duke e bërë lehtësisht të transportueshme. Këshillohet për përdorim familjar, është e pajisur me kohëmatës dixhital dhe mundësi programimi për fuksionimin sipas dëshirës pa qënë e nevojshme prania juaj.

 • Tipi : Pompa uji Jet kopesht 800W
 • Fuqia : 800W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 1.07
 • Diametri hyrje,dalje : 1”
 • Lartësia maksimale (m) : 40
 • Thithja max : 8
 • Prurja max : 3.6
 • Klasi i mbrojtjes : IP44
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Plastike
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 35
 • Klasi i izolacionit : 130
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust