Pompa uji per kopesht Jet me helike bronxi 600W.1"x1" Qmax=60 l/min Hmax=35m.Suct Hmax=8m

Kodi: 41155Pompa uji Jet me helike bronxi.Pompa uji per kopsht dhe jo vetem ,me performance te larte ,te qeta gjate punes,shume ekonomike dhe lehtesisht te transportueshme.

 • Tipi : Pompa uji Jet me helike bronxi
 • Fuqia : 600W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 0.8
 • Diametri hyrje,dalje : 1”
 • Lartësia maksimale (m) : 35
 • Thithja max : 8
 • Prurja max : 3.6
 • Klasi i mbrojtjes : IP44
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronx
 • Temperatura max e ujit : 60
 • Klasi i izolacionit : 130
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust