Pomp uji me rele Inoksi 1100W,H45m,Q=60 L/min

Kodi: 41159Pompa uji me rele inoks 1100W.Pompe uji me bombel presioni ,fuksionon ne menyre te pavarur,releja mekanike mundeson fuksionimin e pavarur duke u komanduar ne menyre automatike nga kerkesat e rrjetit,bombola e presionit kursen energji dhe rrit jetegjatesine e produktit.

 • Tipi : Pompa uji me rele inoks 1100W
 • Fuqia : 1100W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 1.47
 • Diametri hyrje,dalje : 1”
 • Lartësia maksimale (m) : 45
 • Thithja max : 8
 • Prurja max : 3.6
 • Klasi i mbrojtjes : IP44
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Stainless steel
 • Materiali i helikes : Stainless steel
 • Temperatura max e ujit : 60
 • Klasi i izolacionit : 130
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust