Pompa uji per pishina 300W.Hmax=8.5m.Qmax 117 L/min

Kodi: 41168Pompa uji pishina 300W,pompat e pishinave jane ideuar per efikasitet dhe lehtesi ne pune,filtri I integruar ne trup I rrit jetegjatesine,dhe dhe ndihmon gjate procesit.

 • Tipi : Pompa uji pishina 300W
 • Fuqia : 300W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 0.4
 • Diametri hyrje,dalje : 40-40mm
 • Lartësia maksimale (m) : 8.5
 • Thithja max : 3
 • Prurja max : 7
 • Klasi i mbrojtjes : IPX5
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Plastike
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 50
 • Klasi i izolacionit : 130
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust