Pompa uji zhytese per pus 1500W, inoks me 18 helika bronxi Max.H : 115-90-60m per Qmax.1.8-3-4.2m³/h

Kodi: 45731Pompe uji zhytese per puse,me konstrukt te jashtem inoksi, panel komandimi dhe mbrojtje termike,helikat me perqindje karboni evitojne mundesine e ngjitjes se materialeve te ndryshme qe akumulohen ne fund te puseve.

 • Tipi : Pompa uji zhytese 1.5kw 18 hel
 • Fuqia : 1500W
 • Tensioni : 220-240v
 • Kuaj fuqi : 2
 • Diametri hyrje,dalje : 1⅟₂
 • Lartësia maksimale (m) : 115
 • Thithja max : 115
 • Prurja max : 4.2
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Stainless steel
 • Materiali i helikes : Plastike
 • Temperatura max e ujit : 35
 • Temperatura max e ambjentit : 40

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust