Kuti shumëfunksionale, CURVER MY STYLE, polipropilen, e bardhë, 14.2x19.8xH6 cm

Kodi: 221136Kutia multi-funksionale MY STYLE A4 është përzierje e përsosur e një modeli te fibrave natyrale me komoditetin e kuti magazinimit prej plastikes. Eshte ideale për të ruajtur të gjitha sendet tuaja në çdo kend të shtëpisë suaj. Eshte rezistente per nje kohe te gjate, higjienike dhe teper e lehtë për t'u pastruar dhe t'u përdorur. Kjo Kuti nuk dëmton sendet qe vendosen në të.

  • Materiali : Polipropilen
  • Ngjyra : E bardhë
  • Kapak : Jo
  • Dorezë : Jo
  • Gjerësia : 14.2 cm
  • Thellësia : 19.8 cm
  • Lartësia : 6 cm
  • Kapaciteti : n/a
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust