Salishent HANSGROHE

Kodi: 221108Dalja e ujit: ne Forme shiu, dalje Normale, Dalja e ujit ne forme Masazhues duke levizur/rrotulluar koken e dushit
Madhësia kokë dushi: 100 mm
Tubi rreshqites me pozicionim 90 ° rregullueshme, majtas dhe djathtas, lart e poshtë
Shkalla maksimale e rrjedhjes (at 0,3 MPa): 18 lt / min
Fiksues muri plastike e kromuar

  • Gjatësia : 0.9 mt
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust