Tub uji, 1/2", (jeshil), ekstra- 30 m

Kodi: 60027Tub uji (markush), 1/2", 30 m. Ideal për te ujitur ne kopshtin tuaj. E ndertuar nga 3 shtresa ç'ka e ben ate shume te qendrueshme, rezistente ndaj temperaturave dhe rezistent ndaj rrezeve UV. E projektuar per ti bere balle presionit deri ne 10 bar. Lehtesisht e montueshme ne te gjitha llojet e rakorderive apo ujitesve te ndryshem.

  • Përmasa : 1/2"
  • Ngjyra : Jeshile
  • Materiali : PVC
  • Gjatësia : 30m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust