Shkumë PU universale, CERESIT TS 61 STD, 750 ml

Kodi: 62663Shkumë, 750 ml. Përdoret për mbushjen e kasave të dyerve dhe dritareve, mbushjen e boshllëqeve në konstruksionet e çative dhe materialeve të tjera të ndërtimit, mbushjen e boshllëqeve rreth tubave etj. Izolim i lartë i nxehtësisë dhe akustik, rezistencë në lagështi, qëndrueshmëri dhe mbrojtje nga rezatimi UV.

  • Paketimi : 750 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust