Silikon universal, Ceresit CS 24 Premiun, 280ml, transparent

Kodi: 62667Silikon universal 280 ml trasparent. Përdoret për mbushjen e bashkimeve të jashtme dhe të brendshme si në fashaturat e dyereve, korniza të dritareve, blindusat etj. Eshtë I përshtatshëm për aplikim në mure, beton, dru, tulla, alumin. Masë plastiko-elastike, rezistente ndaj kimikateve, mykut, ndryshimit te ngjyres dhe temperaturave të larta, rezistent ndaj rezeve UV.

  • Paketimi : 280 ml
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust