Silikon per temperatura -65°C deri+260°C, Ceresit CS 28 Heat, 300ml, i kuq

Kodi: 62674Silikon rezistent ndaj temperaturave 300ml ngjyre e kuqe. Perdoret per mbushjen dhe ngjitjen ne temperatura te larta. I pershtatshem per oxhake, tuba sobe, furra etj. Pershtat mire ne siperfaqet jothithese si: metal, qelq, qeramike etj. Rezistence e larte ndaj temperaturave nga -65°C deri ne +260°C, rezistent ndaj rrezeve UV dhe kushte klimaterike. Eshte elastik dhe i qendrueshem. Perdoret per brenda dhe jashte.

  • Ngjyra : Kuqe
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust