Ngjites per dru, Moment Wood Express, 250 gr

Kodi: 62676Ngjitësi Ekspres 250g është një produkt shume cilesore, përdoret për të ngjitur të gjitha llojet e drurit dhe materialet e ngjashme me të . Në temperature 20⁰C arrin të thahet për 5 minuta. Pasi thahet behet trasparent. Mund të përdoret për ambjent te brëndshem apo të jashtëm.

  • Paketimi : 250 gr
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust