Ngjites per dru kundra ujit, Moment Wood Waterproof D3, 750 gr

Kodi: 62683Ngjitës për dru 750 gr Rezistent në ujë, është një produkt shume cilesorë. Përdoret për të ngjitur të gjitha llojet e drurit dhe materialet e ngjashme me të. I përshtatshem për ngjitjen e materialeve që janë të ekspozuara ndaj lagështires. Pasi thahet behet trasparent. Rezistent ndaj lagështirës. Mund të përdoret për ambjent të brëndshem apo të jashtëm

  • Paketimi : 750 gr
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust