Ngjites per dru kundra ujit, Moment Wood Waterproof D3, 5 kg

Kodi: 62684Ngjitës për dru 5 kg Rezistent në ujë, është një produkt shume cilesorë. Përdoret për të ngjitur të gjitha llojet e drurit dhe materialet e ngjashme me të. I përshtatshem për ngjitjen e materialeve që janë të ekspozuara ndaj lagështires. Pasi thahet behet trasparent. Rezistent ndaj lagështirës. Mund të përdoret për ambjent të brëndshem apo të jashtëm

  • Paketimi : 5 kg
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust