Ngjites montues, Moment Fix Express, 375 gr

Kodi: 62690Ngjitësi Ekspres fix 375g me bazë tretesi është një produkt shume cilësore. Përdoret për të ngjitur në tulle, qeramike, beton, gure, pllaka MDF, pllake gipsi, PVC etj. Përdoret per te ngjitur ne siperfaqe thithese dhe jo thithese. Mund të lyhet pasi është tharë. Rezistent ndaj lagështirës dhe kushteve klimaterike. Temperatura në momentin e aplikimit -10⁰C deri +40⁰C. Mund të përdoret për ambjent te brëndshem apo të jashtëm

  • Paketimi : 375 g
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust