Mastic universal, Moment Universal Kraftkleber, 800 ml

Kodi: 62694Ngjitesi Universal 800 ml është nje produkt cilesore me veti te larta ngjitese. Perdoret per te ngjitur ne dru, metal, gome, lekurë, tekstil, etj. Përdoret për të ngjitur në siperfaqe thithëse dhe jo thithëse. Realizon një ngjitje shumë të qëndrueshme dhe elastike. Eshtë rezistent ndaj lageshtires dhe temperaturave nga -40⁰C deri +110⁰C

  • Paketimi : 800 ml
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust