Shirit ngjites kundra ujit, Moment Power Tape, 10 m, gri

Kodi: 62695Ngjitesi Power tape 10m ngyre argjendi është një produkt cilësorë me veti të larta ngjitëse. Ngjitesi shirit përdoret për të ngjitur në dru, metal, plastike, gome, karton qelq etj. Eshtë i ndertuar me fibra karboni në tre shtresa ç'ka e bën atë shumë të fortë dhe të qëndrueshem. Mund të përdoret për ambjent te brëndshem apo të jashtëm

  • Ngjyra : Argjendi
  • Gjatësia : 10 m
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust