Ngjites per kepuce, Moment Shoe Glue, 50 ml

Kodi: 62697Ngjitesi Shoe glu 50ml trasparent është një produkt shumë cilësore me veti të larta ngjitese. Përdoret për të ngjitur ne dru, metal, gome, lëkure, tekstil etj. Mundëson një ngjitje të forte e të qëndrueshme. Eshte fleksibel, rezistent ndaj ujit dhe temperatures deri në deri +60⁰C.

  • Paketimi : 50 ml
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust