Ngjites universal me dy komponent, Moment Repair Epoxy Universal liquid, 6 ml

Kodi: 62699Silikon sanitar 280 ml trasparent. Përdoret për mbushjen e bashkimeve (fugaturave) ne ambjente me lageshti te madhe si banjo, kuzhine etj. Eshte silikon kunder mykut, elastik, rezistent ne plasaritje dhe tkurrje, rezistente ndaj kimikateve, ndryshimit te ngjyres dhe temperaturave të larta, rezistent ndaj rezeve UV.

  • Paketimi : 6+6 ml
  • Ngjyra : Trasparent
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust