Motorsharre me benzine 25cc, 10" depozite karburanti 230 ml, 2 kohesh

Modeli: 68836

Best Offer


16.900 LEK Ishte 23.000 LEK

Ju kurseni 27% ose 6.100 LEK

Motosharrë 0.9kw, 25cc - motor 2 kohësh benzine, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 25 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motori : 25 cc
  • Fuqia : 0.9 kw
  • Shpejtësia maksimale : 11500 rpm
  • Depozita e benzinës : 230 ml
  • Konsumi : 0.9 L/h
  • Gjatësia e lamës : 25 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust