Motorsharre me benzine 45cc, 16" depozite karburanti 550 ml, 2 kohesh

Kodi: 68837Motosharrë 1.7 kw, 45cc - motor 2 kohësh benzine, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 40 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motori : 45 cc
  • Fuqia : 1.7 kw
  • Shpejtësia maksimale : 11500 rpm
  • Gjatësia e lamës : 40 cm
  • Depozita e benzinës : 550 ml
  • Pesha : 6.5 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust