Pompë uji centrifugale THF6A, 2200 W, 220 V, 83-1083 lt/min, 4"x4"

Kodi: 87192Pompë uji centrifugale 2200W. Pompë me performancë shumë të mirë dhe me perdorim të gjithanshëm, gjerësisht e përdorshme në industri dhe bujqësi falë karakteristikave të saj dhe prurjes në raport me kategoritë e tjera të pompave.

 • Tipi : Pompë uji centrifugale
 • Fuqia : 2200 W
 • Tensioni : 220-240 V
 • Lartësia maksimale (m) : 3-16 m
 • Kuaj fuqi : 3 hp
 • Diametri hyrje,dalje : 4"x4"
 • Thithja max : 7 m
 • Prurjet maksimale (L/min) : 83-1083 lt/min
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronz

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust