Pompë uji centrifugale THF6B3 2200 W, 220 V, 500 lt/min, 3 HP, 2"x2"

Modeli: 87193Pompë uji centrifugale 2200W. Pompë me performancë shumë të mirë dhe me perdorim të gjithanshëm, gjerësisht e përdorshme në industri dhe bujqësi falë karakteristikave të saj dhe prurjes në raport me kategoritë e tjera të pompave.

 • Tipi : Pompë uji centrifugale
 • Fuqia : 2200 W
 • Tensioni : 220-240 V
 • Lartësia maksimale (m) : 5-26 m
 • Kuaj fuqi : 3 hp
 • Diametri hyrje,dalje : 2"x2"
 • Thithja max : 7 m
 • Prurjet maksimale (L/min) : 10-500 lt/min
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronz

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust