Pompë uji centrifugale THF200, 5500 W, 7.5 HP, 450 lt/min, 2"x2"

Kodi: 87195Pompë uji centrifugale 5500W. Pompë me performancë shumë të mirë dhe me perdorim të gjithanshëm, gjerësisht e përdorshme në industri dhe bujqësi falë karakteristikave të saj dhe prurjes në raport me kategoritë e tjera të pompave.

 • Tipi : Pompë uji centrifugale
 • Fuqia : 5500 W
 • Tensioni : 380 V
 • Lartësia maksimale (m) : 5-50 m
 • Kuaj fuqi : 7.5 hp
 • Diametri hyrje,dalje : 2"x2"
 • Thithja max : 8 m
 • Prurjet maksimale (L/min) : 5-450 lt/min
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronz

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust