Mbulesë tavoline, PVC, bezhë, 140x140 cm

Kodi: 770353Mbulesa e tavolines e perbere nga nje shtrese shume cilesore e plastifikuar "PVC" ne shtresen e siperme me dizenjo shume te pastra dhe mjaft te kombinueshme te luleve, ngjyra mjaft te lehta e relaksuese, percodren per cdo ambient duke qene shume funksionale, si per mbrojtje te tavolines ashtu dhe dekorim. Kjo mbulese e cila shitet me meter linear mund te lahet deri ne 30 °C dhe mund te hekuroset me nje temperature shume te ulet. Me permase 140 x 140 cm eshte shume e pershtateshme per te gjitha standartet e tavolionave te ngrenies per kater persona.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : Bezhë
  • Gjerësia : 140 cm
  • Gjatësia : 140 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust