Pompë uji centrifugale THF250, 7500 W, 380 V, 75-800 lt/min,2.5"x1.5"

Kodi: 87196Pompë uji centrifugale 7500W. Pompë me performancë shumë të mirë dhe me perdorim të gjithanshëm, gjerësisht e përdorshme në industri dhe bujqësi falë karakteristikave të saj dhe prurjes në raport me kategoritë e tjera të pompave.

 • Tipi : Pompë uji centrifugale
 • Fuqia : 7500 W
 • Tensioni : 380 V
 • Lartësia maksimale (m) : 5-57 m
 • Kuaj fuqi : 10 hp
 • Diametri hyrje,dalje : 2.5"x1.5"
 • Thithja max : 8 m
 • Prurjet maksimale (L/min) : 75-800 lt/min
 • Perfshihet mbrojtja termike : Po
 • Materiali i pompes : Gize
 • Materiali i helikes : Bronz

NE JU REKOMANDOJMË KËTO PRODUKTE TË NGJASHME

PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust