Ndriçues i jashtëm LED VISTA me sensor, 3x1.5V, AAA

Kodi: 49518Ndriçues me bateri i cili ka te integruar dhe një sensor lëvizjeje për të rritur sigurinë tuaj, por gjithashtu edhe për të kursyer energji duke qënë se është me llamba LED. Rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.

  • Tipi : Ndricues I jashtem
  • Lloji i baterisë : 3x1.5V AAA
  • Modeli : Me sensor levizje
  • Ambiente të brendshme/ të jashtme : Te jashtme
  • Përfshin llambat : Po
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust