Kosh mbeturinash, 12 lt, FROG, PVC, jeshile, Ø26.5 xH39.5 cm

Kodi: 221131


Produkti nuk është në stok.

Treat plehra funny me motiv të kafshëve. Perfekte për dhomen e gjumit te fëmijës suaj apo çerdhe ose kopshte. Falë kapak te levizshem ajo është e lehtë për të hapur dhe mbyllur pasi te hidhen plehrat ne te. Eshte e lehtë për tu pastruar.

  • Materiali : PVC
  • Ngjyra : jeshile
  • Kapak : Po
  • Kapaciteti : 12 lt
  • Diametri : 26.5 cm
  • Lartësia : 39.5 cm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust