Moket, Glitter, polipropilen, gri, 4 m x 1.6 mm

Kodi: 15201Moketi me një material të butë Poliestër/PP është shumë komod për hapësirat e mëdha ose për të krijuar disa kombinime përmasash sipas dëshirës suaj në ambiente të ndryshme. Pastrohet me vakum dhe pastrohet lehtë! Cilësia e certifikuar.

  • Linja : Moderne
  • Materiali : Polipropilen
  • Ngjyra : Gri
  • Pesha : N/A
  • Mënyra e punimit : Punuar me makinë
  • Përdorimi : I brëndshëm
  • Gjerësia : 4 m
  • Lartësia : 1.6 mm
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust