Suport kundra erës, "Redcliffs", për kamping, metalik, 23 cm, argjend, 6 copë

Kodi: 771000Suport kundra erës për tenda kampingu është mjaft cilësore dhe I qëndrueshem për të mbajtur tenden tuaj te sigurtë.

  • Materiali : Metalik
  • Përmasat : 23 cm
  • Ngjyra : Argjend
  • Paketimi : 6 copë
  • Seti përfshin : Po
  • Përdorimi : Kamping
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust