Solucion për mbrojtje kroskoti AREXONS Smash Super Protectant, 400 ml

Kodi: 52595Solucion per mbrojtje kroskoti AREXONS Smash Super Protectant. Mbrojtje brilante për aparaturat e kroskotit, rinovon dhe mbron dhe të gjitha sipërfaqet në makinë bërë prej plastike, lëkure, lëkurë artificiale, gome dhe druri. Formula e veçantë tretëse pa gaz me bazë neutrale sperkat solucionin mbrojtëse që largon pluhurin dhe largon largon papastërtitë në përgjithësi. AREXONS Smash Super mbrojtës lë një aromë të këndshme freskie në brendësinë e makinave.

  • Paketimi : 400 ml
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust