Zgjatues për mini zmerilues, 1070 mm

Kodi: 52838Zgjatues për mini zmerilues, 1070 mm. Ideale për punë precize në vende të vështira. Dorezë shumë komode, lehtësisht e kontollueshme për të prerë, zmeriluar, lëmuar etj. Zgjatues i integruar, buton mbyllës dhe ndërrim i lehtë i aksesorëve. Gjatësia siguron një komoditet dhe fleksibilitet gjatë përdorimit.

  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust