Vegël elektrike gdhendëse, Dremel, 290-1, 35W, 6000 rpm

Kodi: 52839

24 muaj garanci Lexo përshkrimin e plotë


Vegël gdhendëse me komandim të ndryshueshëm në thellësi, për gdhendjen e një sërë materialesh si metal, xham, dru, plastikë, qeramikë etj. Ai ka veshje të butë për më shumë rehati dhe kontroll ndaj tij. Ai është shumë i lehtë për t'u përdorur dhe krijon efekte të ndryshme gdhendëse. Kjo paketë përfshin gjithashtu edhe një shabllon me gërma dhe numra për të gdhendur lehtësisht gërma dhe numra.

  • Fuqia : 35 W
  • Numri i rrotullimeve në minutë : 6000 rpm
  • Regjistër shpejtësie : Po
  • Mënyra e kapjes së letrës : N/A
  • Përmasat e letrës : N/A
  • Pesha : 0.31 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust