Lecke pastrimi disk 25mm

Kodi: 52852Lecke lucidimi per metal dhe plastike 25mm. Ideale per te pastruar dhe luciduar ne metal dhe plastike duke I dhene atyre qe super shkelqim. Lehtesisht e perdorshme me mandrino minizmeriluesi

  • Kapja : 3.2mm
  • Diametri jashtem : 25mm
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust