Disk preres metali 38x0.75mm 5 pc

Kodi: 52853Disk per prerje metali 38x0.75mm. Disk ideal per prerje precize dhe te shpejte per te gjitha llojet e metalit. I ndertuar me fibra xhami qe jane te nderthurura per te krijuar nje disk shume te qendrueshem. Montohet shume lehte ne mandrino minizmeriluese.

  • Materiali : Grimca abrazive
  • Kapja : 3.2mm
  • Paketimi : 5 cope
  • Diametri jashtem : 38mm
  • Trashësia : 0.75mm
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust