Disk prerës, metali, 38x0.75mm, 12 copë

Kodi: 52854Disk për prerje metali, 38x0.75 mm. Disk ideal per prerje precize dhe të shpejtë për të gjitha llojet e metalit. I ndërtuar me fibra xhami që janë të ndërthurura për të krijuar një disk shumë të qëndrueshëm. Montohet shumë lehtë në mandrino minizmeriluese.

  • Materiali : Grimca abrazive
  • Kapja : 3.2mm
  • Paketimi : 12 cope
  • Diametri jashtem : 38mm
  • Trashësia : 0.75mm
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust