Disk prerës, plastik, 38 mm, 5 copë

Kodi: 52858Disk për prerje plastike, 38 mm. Disk ideal për prerje precize dhe të shpejtë për të gjitha llojet e plastikës. Montohet shumë lehtë në mandrino minizmeriluese.

  • Materiali : Grimca abrazive
  • Kapja : 3.2mm
  • Diametri jashtem : 38mm
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust