Furce me fije te forta sintetike 25mm Grit 180/280

Kodi: 52859Furce me fije sintetike 25mm Grit 180/280 universale. Perdoret per te pastruar, lustruar ne materiale precize dhe delikate prej metali, druri dhe plastike. Materiali shume fleksibel mundeson nje punim ne zona te ngushta dhe te veshtira. Montohet lehte ne mandrinot minizmeruluese.

  • Materiali : Fije sintetike
  • Kapja : 3.2mm
  • Diametri jashtem : 25mm
  • Ashpersia : 180/280
  • Marka : BOSCH
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust