Pllake kendore Palermo 02-550x142x26mm*(1 kuti=14 cope)

Kodi: 28095Fasada e jashtme është shpesh e fundit për të marrë vëmendjen e projektimit por ajo çfarë rrethon shtëpinë tuaj është po aq e rëndësishme sa ajo që është në brendësi. Megatek sjell për ju pllakë veshje gur artificial mesdhetar PALERMO në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të jashtme dhe të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peizazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorative të veshjes.Pllakat PALERMO shtojnë bukurinë dhe ngrohtësinë në ambjentin tuaj duke ju dhuruar karakteristika të arkitekturës siciliane.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Grafit
  • Përmasa : 550x142x26mm
  • Tipi : Për fasada të jashtme dhe të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust