Pllakë veshje dekorative VENEZIA, 01 vers.2, 510x152x28 mm, 1 kuti= 0.5 m2

Kodi: 28104Fasada e brendshme është një pjesë e rëndësishme në procesin e projektimit. MEGATEK sjell për ju pllakë veshje gur artificial VENEZIA në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peiSazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorative të veshjes. VENEZIA është një imitim i përsosur i gurit ranor të plasaritur. Forma e tij drejtkëndëshe mundëson një instalim shumë më të lehtë.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Krem
  • Përmasa : 510x152x28mm
  • Tipi : Për fasada të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust