Pllakë veshje dekorative Arena 01-300, 520x100x10-28 mm, 1 kuti = 1 m2

Kodi: 28108Fasada e brendshme është një pjesë e rëndësishme në procesin e projektimit. MEGATTEK sjell për ju pllakë veshje gur artificial ARENA në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peisazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorativ të veshjes. ARENA është një pllakë dekorative e cila në mënyrë të përkryer imiton gurin gëlqeror në gadishullin Sinai. Pllaka ARENA i dhuron ambientit të brendshëm një karakter me të vërtetë misterioz.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Krem
  • Përmasa : 520x100x10-28 mm
  • Tipi : Për fasada të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust