Pllake kendore Arena 01-(70-150)-(180-360)x100x10-28 mm*(1 kuti=18 cope)

Kodi: 28109Fasada e brendshme është një pjesë e rëndësishme në proçesin e projektimit. Megatek sjell për ju pllakë veshje gur artificial ARENA në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peizazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorativ të veshjes.ARENA është një pllakë dekorative e cila në mënyrë të përkryer imiton gurin gëlqeror në gadishullin Sinai. Pllaka ARENA i dhuron ambientit të brendshëm një karakter me të vërtetë misterioz.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Krem
  • Përmasa : (70-150)-(180-360)x100x10-28 mm
  • Tipi : Për fasada të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust