Dere e blinduar me model , 100*210cm. Hapje majtas. Ngjyre e bardhe

Modeli: 38446Kjo Derë e Blinduar për ambjente të jashtme është kombinim I funksionales me estetikën. Dera ka stilin dhe bukurinë që ju dëshironi për shtëpinë ose zyrën tuaj. Ajo mund të mbrojë familjen dhe pronën tuaj nga vjedhjet falë përbërjes që ka. Paneli I brëndshem I derës është me fletë të galvanizuar si dhe ka barriera celiku të ndërmjetme. Ka kundra bravë, Bravë me 3 pistona, sy magjik, MDF 8mm dhe shul të sipërm

  • Materiali i bazës : Celik
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust