Motorsharre me benzine 2 kohesh 45 cc, 2,45HP, me lame 45 cm

Kodi: 69171Motosharrë 1.8 kw, 45 cc - motor 2 kohësh benzine, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 45 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motori : 45 cc
  • Gjatësia e lamës : 45 cm
  • Depozita e benzinës : 550 ml
  • Depozita e vajit : 260 ml
  • Pesha : 5.3 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust