Kuti magazinimi, polipropilen, blu, 24.5x13.5xH8 cm

Kodi: 221730Kuti magazinimi shumfunksionale është ideale për ruajtjen e lodrave dhe aksesorëve, perdoren në dhoma gjumi dhe zyra. Kjo kuti e bën magazinimin e lehtë dhe argëtues madje dhe për femijët e vegjel. Dekorative dhe funksionale kjo kuti është zgjedhja e duhur për mbajtjen e sendeve tuaja.

  • Materiali : Polipropilen
  • Ngjyra : Blu
  • Kapak : Po
  • Dorezë : Po
  • Gjerësia : 24.5 cm
  • Thellësia : 13.5 cm
  • Lartësia : 8 cm
  • Kapaciteti : n/a
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust