Tub niveli, 8 mm

Kodi: 60039Tub niveli, 8 mm. Përdoret nga ndërtuesit për të nxjerrë kuotat niveluese, për trasnportin e ujit etj. Është lehtësisht i manovrueshëm falë elasticitetit të tij dhe ka rezistencë të lartë në shtypje.

  • Përmasa : 8mm
  • Ngjyra : Trasparente
  • Materiali : PVC
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust