Motorsharre me benzine 2 kohesh 37 cc, 1.6HP, me lame 35 cm

Kodi: 69172Motosharrë 1.2 kw, 37 cc - motor 2 kohësh benzine, ideale për prerjë degësh apo pemësh, duke plotësuar cdo nevojë tuajën. E pajisur me sistem automatik vajisje, i cili ndihmon zinxhirin të jetë i lubrifikuar. Me rregjistër zinxhiri për të rregulluar tendosjen dhe tensionin e tij. Motosharra është e pajisur me lamë dhe zinxhir 35 cm, e cila ndihmon për prerje të shpejtë dhe të lehtë. Doreza e sipërme është e pajisur me sistem kundra-vibrimit, për të pakësuar lodhjen e përdoruesit.

  • Motori : 37 cc
  • Fuqia : 1.2 kw
  • Gjatësia e lamës : 35 cm
  • Depozita e benzinës : 390 ml
  • Depozita e vajit : 240 ml
  • Pesha : 5.3 kg
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust