Pllake kendore Creta 02*(1 kuti=10 cope)

Kodi: 28107Fasada e brendshme është një pjesë e rëndësishme në proçesin e projektimit. Megatek sjell për ju pllakë veshje gur artificial CRETA në forma dhe ngjyra elegante e plot stil për veshje fasadash të brendshme. Idetë e mirë-projektuara të peizazhit plotësojnë arkitekturën e shtëpisë tuaj me pllakat e gurit dekorative të veshjes.CRETA është një imitim i përsosur i gurit ranor të plasaritur. Forma e tij drejtkëndëshe mundëson një instalim shumë më të lehtë.

  • Lloji artikullit : Pllakë veshje dekorative
  • Marka : Stegu
  • Materiali : Gur artificial
  • Ngjyra : Kafe e çelët
  • Përmasa : (130-270)-(245-385)x200x18 mm
  • Tipi : Për fasada të brendshme
PayPal VISA VISA Electron MasterCard Maestro MasterCard SecureCode Verified by VISA GeoTrust